redezvenyek2A csapat legfőbb célja a kerékpározás népszerűsítése, a szabadidő hasznos eltöltése, országos- illetve regionális- esetleg külföldi versenyeken való részvétel, majd a közeljövőben a fiatalabb korosztály utánpótlás nevelése.

A BringAjka KSE aktív országúti- és hegyikerékpáros versenycsapat.
A tagok közül sokan több éves versenytapasztalattal rendelkeznek, tudatosan és tervezetten készülnek a versenyekre. Sok a közös edzés, illetve versenyeken kívül sok a közös szervezésű túra. A verseny időszakon kívül nagy hangsúly van a mentális-, erőnléti- és technikai felkészülésen.

Az Egyesület tagjai elmúlt időszakban jó néhány sikert könyvelhettek el, mint egyéni, mint csapatversenyeken való részvételük során. A kemény és kitartó edzés meghozták eredményüket. Voltak embert próbáló helyzetek között elért győzelmek és voltak esélyt nem látó, de mégis meglepetés sikert hozó események is.

Bemutatkozás

A BringAjka Kerékpáros Sport Egyesület 2014 októberében alakult, a már előtte működő Bakony Bike Team aktív tagja által, akik már komolyabb, életerősebb és céltudatosabb csapatban szeretnék kamatoztatni és továbbfejleszteni bringás tudásukat és elhívatottságukat bizonyítani a közeljövőben.

BringAjka Kerékpáros Sportegyesület

Posta cím: 8400 Ajka, Liliom u. 1.
E-mail cím: info[kukac]bringajka.hu
Bankszámlaszám: 10400810-50526769-51851008 (K&H Bank)
Copyright © 2015 bringajka.hu - Minden jog fenntartva