2019 a változások éve a BringAjka életében

2019 a változások éve a BringAjka életében

Nagyon jól mutatja eredményes munkánkat az elmúlt évekbe, hogy 3 utánpótlás versenyzőnkre is szemet vetettek más klubok.

Fontos kiemelni, hogy nevelő egyesületüktől távozva jó kezekbe folytatják életüket.

A BringAjka idei első bejegyzésébe köszöni meg az eddigi eredményeiket és további sok sikert kíván a pályafutásukba!

“Zoller Márton, Budai Zalán és Monostori Noel”hajrá srácok és mindig szívesen látunk benneteket, soha ne felejtsétek a BringAjka büszke rátok!!!!
Na de beszéljünk a hétvége legfontosabb eseményéről a Tour, de Ajka versenyről!

Szélsőséges verseny mindig, hiszen év eleje, nem hosszú táv és mindenki bizonyítani akar!

Mindig próbálunk komoly hangsúlyt fektetni erre versenyre, hiszen hazai pálya és az egyesület, aki rendezi “tovafutók”nagyon közel áll a szívünkhöz, de hát, idén csak 5-en tudtunk indulni, így nem úgy sikerülhet minden mint ahogy ki agyaltuk.

Mindegy nem ez a fontos lényeg, hogy 2 napig tart , egy igazi amatőr szinten ritka több napos verseny itthon! Na, itt vett részt a BringAjka 6 fős különítménye”Kocsis János, Krisák István, Monostori Samu, Monostori József, Tamás Szabolcs, Garai József.

Az első nap két versenyzőnk indult az egyenkénti időfutam versenyen,Kocsis János abszolút 8. Kategória 4.hely, Monostori Samu abszolút 2. helyen fejezte be a versenyt, ami a kategória 1. helyét hozta neki.

A 2. napon rendezték a mezőnyversenyt és a futó távokat ahol már hatan álltunk rajthoz a csapatból. A futó távon Szabi a 7 km-es csapat versenyen vendégként szerepelt nem is akár hogyan!Az eredményét magért beszél!”Később olvashattok róla” egyénibe pedig Józsi indult.A kerékpáros mezőnyversenyen a pálya nem volt nehéz, de a szél meghatározta az egész versenyt. Tudtuk, hogy esélye csak Samunak van a kiemelkedő eredményre. A csapat fantasztikusan dolgozott a fordítóig együtt voltunk, de utána Samu magára maradt, egyedül kellet megküzdeni a minél jobb eredményért.

Nagyon jól ment Krisák István és Kocsis János is, aki nem mellesleg még a 21km futást is bevállalta utána.

Samu keményen oda tette magát, rengeteget támadott sokat dolgozott, nem bújt meg a mezőnybe, így még nagyobb érték a BringAjka szemébe az eredménye.

Tehát az eredmények:
KOCSIS JÁNOS:
21km futás 3. hely
Tovafutók táv összetett: 2. hely

TAMÁS SZABOLCS:
Váltó 21km.3. hely

GARAI JÓZSEF:
7km kategória 8. Abszolút 119 hely

KRISÁK ISTVÁN:
Kategória 19. Abszolút 38. hely

MONOSTORI JÓZSEF:
Kategória 25. Abszolút 46

MONOSTORI SAMU:
Időfutam-kategória 1. hely Abszolút 2.
Mezőnyverseny-kategória 4. hely Abszolút 6.
Összetett: TOUR DE AJKA Kategória 1. hely

Gratulálunk mindenkinek az eredményes és sportos hétvégéhez!

Bemutatkozás

A BringAjka Kerékpáros Sport Egyesület 2014 októberében alakult, a már előtte működő Bakony Bike Team aktív tagja által, akik már komolyabb, életerősebb és céltudatosabb csapatban szeretnék kamatoztatni és továbbfejleszteni bringás tudásukat és elhívatottságukat bizonyítani a közeljövőben.

BringAjka Kerékpáros Sportegyesület

Posta cím: 8400 Ajka, Liliom u. 1.
E-mail cím: info[kukac]bringajka.hu
Bankszámlaszám: 10400810-50526769-51851008 (K&H Bank)
Copyright © 2015 bringajka.hu - Minden jog fenntartva